google-site-verification=KlHY_5aLHLl0hd40adW7atIuTsNKc10REXdhry9pj7E

Advertorial

Advertorial

Advertorial

Advertorial

Advertorial

Advertorial

Advertorial

Advertorial

Advertorial

Advertorial

Producten op

Advertorial

ZenSpa: Deze revolutionaire douchekop breekt verkooprecords in Nederland!

door Sandra Bakker

Waarom het gefilterde water uit deze Douchekop een Positief Effect kan hebben op je Huid, Haar én je Waterrekening.

“Een gemiddeld huishouden kan tot wel €250 per jaar besparen!”

Besparingscoach – Pauline Franken

Een ingenieuze nieuwe douchekop, die is ontworpen door twee gepassioneerde ingenieurs, heeft wereldwijd verkooprecords gebroken. Sinds kort is deze ook beschikbaar in Nederland en duizenden mensen hebben hier al van geprofiteerd.

Wat maakt de ZenSpa zo populair? Het voorkomt kalkaanslag, chloor en andere verontreinigingenin het water dankzij de natuurlijke minerale stenen in het handvat. Deze stenen zijn gemaakt van toermalijn, germanium en klei en zullen op natuurlijk wijze onzuiverheden uit het water filteren. Dit helpt de huid- en haarkwaliteit te verbeteren. Doordat er minder kalk in het water zit zal het ook huid- en hoofdhuidirritaties tegengaan. Het is vooral goed voor mensen met droog haar of een droge huid.

Maar dat is niet alles. De ZenSpa douchekop verlaagt ook het waterverbruik. Hij is uitgerust met honderd micro-gaten die ervoor zorgen dat je tot maar liefst 60% op je waterverbruik gaat besparen. Hierdoor zal je veel minder water gebruiken en krijg je ook nog een lagere energie- en waterrekening. “Ik woon samen met mijn man en mijn twee kinderen en we douchen iedere dag minimaal 1 keer. De douchekop heeft zichzelf al binnen 2 maanden terugverdiend.”

Alsof dat nog niet genoeg is, maar de micro-gaten zorgen ook nog voor een hogere waterdruk van maar liefst 250%. Daarnaast bevat de ZenSpa 2 verschillende sproeiers die tegelijkertijd actief zijn. “Op mijn oude douchekop heb ik altijd maar 1 actief, nu kan ik niet meer zonder. Toen ik de douchekop voor het eerst gebruikt had merkte ik direct dat ik geen jeuk meer had zodra ik de douche uitstapte. Na twee weken werden mijn huid en mijn haar een stuk zachter en had ik veel minder last van jeuk.”

De ZenSpa douchekop is zeer eenvoudig in te stellen. Deze douchekop maakt gebruik van eenuniversele aansluiting en past daardoor op iedere douche of bad. Het kostte me nog geen 30 seconden om aan te sluiten. Het enige dat u hoeft te doen is uw oude douchekop losdraaien en de nieuwe er weer opdraaien. Deze douchekop is super licht en zeer gemakkelijk in gebruik (190 gram, ongeveer het gewicht van een telefoon).

Zodra u ZenSpa douchekop heeft besteld, is uw water net zo zuiver als het water dat wordt gebruikt voor hydrotherapie. Het is echt super goed voor je gezondheid.

Hoe kan ik de ZenSpa kopen?

U kunt de ZenSpa Douchekop via de officiële website kopen door op deze link te klikken.

Het bedrijf achter ZenSpa Douchekop biedt momenteel een introductiekorting van 50% korting plus gratis verzending! De vraag is momenteel erg hoog en de voorraad is beperkt, wees er daarom snel bij. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Beschik je over meedere douches of badkamers? Maak dan gebruik van deze aanbiedingen, hoe meer je er besteld des te meer korting je krijgt. Je zou ze natuurlijk ook cadeau kunnen geven aan vrienden of familie.

Onze Conclusie

Na het lezen van alle positieve reacties hebben we de ZenSpa uiteraard ook nog zelf ervaren en waren we erg onder de indruk.

De ZenSpa is echt in staat om je gehele douche-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Het is bijna alsof je thuis je eigen spa hebt! We raden ten zeerste aan om de ZenSpa te kopen nu er nog 50% korting en gratis verzending is. Wees er snel bij en profiteer!.

☑ Verhoog je waterdruk

☑ Verbruik minder water en bespaar geld

☑ Voorkomt kalkaanslag, chloor en zorg voor gefilterd schoon water

☑ 2 verschillende standen die beide actief zijn

☑ Stijlvol ontwerp en makkelijk in gebruik

☑ Universele aansluiting, past op iedere douche aansluiting

 

Nu je gehoord hebt over deze briljante uitvinding laten we je zien hoe makkelijk het is om te beginnen met de ultieme douche ervaring. Alles wat je moet doen is de volgende 3 stappen volgen.

    • Stap 1 Bestel de ZenSpa Douchekop vandaag en profiteer van deze tijdelijke 50% korting actie, speciaal voor Nederlandse klanten.

 

Deze aanbieding is alleen vandaag geldig!

    • Stap 2 Wachten op het product, dit zal maximaal 3 dagen duren.

 

  • Stap 3 Sluit de ZenSpa Douchekop eenvoudig aan. Dit zal nog geen 30 seconden duren.

Tip: ZenSpa Douchekop wordt alleen vandaag gratis verzonden (normaal €6,95)!

This is an advertisement and not an actual news article, blog, or consumer protection update.

The story depicted on this site and the person depicted in the story are not actual news. Rather, this story is based on the results that some people who have used these products have achieved. The results portrayed in the story and in the comments are illustrative, and may not be the results that you achieve with these products. This page could receive compensation for clicks on or purchase of products featured on this site.

© 2019 All Rights Reserved. Privacy Policy Terms of Use